Cap de setmana amb tres competicions de cros a Catalunya

582

En primer lloc, aquest dissabte al matí tindrem una nova edició del Cros d’Arenys, que enguany arriba a la 42a edició. La primera cursa es disputarà a les 10 h, amb la participació màster, i finalitzarà a les 12.30 h amb els més petits, la categoria sub 8. En aquesta ocasió, l’organització espera al voltant de 600 atletes participants. El cros tindrà lloc a Arenys de Munt, al parc de Can Jalpí, però també hi col·laborarà l’Ajuntament d’Arenys de Mar.

En segon lloc, diumenge viurem una de les cites més importants del cros català. Comença el circuit gironí amb el Cros de Santa Coloma de Farners, que enguany arriba a la 48a edició. Es disputarà al circuit instal·lat al voltant del pavelló dels Saioners, amb un pas pel parc de Sant Salvador, un dels llocs amb més encant del municipi. La competició començarà a les 9.30 h amb les curses open i finalitzarà a les 12:45 h, amb l’última dels més petits. Cal destacar la presència de l’Abderrahim Ougra, l’Arnau Turón, l’Alexandru Robert Chivu, l’Alba Batlle i la Marina Guerrero com a atletes d’alt nivell, d’entre els més de 700 inscrits. La temporada passada, l’Esther Guerrero va ser la guanyadora de la cursa femenina, i en Boubacar Sabaly de la masculina.

Finalment, i en tercer lloc, també durant el diumenge, es disputarà la 22a edició del Cros de Cerdanyola del Vallès. Organitzada pel Club Cerdanyola Atletisme i Triatló, la competició reunirà a més de 150 corredors i corredores. Les curses tindran els horaris següents: a les 9 h es disputarà la màster, a les 10.40 h viurem les proves absolutes, i a les 12.40 h les curses dels xics i xiques. La prova serà al circuit de cros situat al costat de la Plaça Europa, entre els carrers Santa Rosa i l’Avinguda de la Universitat Autònoma.

· Web Arenys   · Web Santa Coloma de Farners

· Web Cerdanyola del Vallès