CAP DE SETMANA D’ALT NIVELL ATLÈTIC A CALONGE i SANT ANTONI

1518

Simposi Internacional d’Entrenament i Campionat de Catalunya de Cros Curt

El proper cap de setmana, el municipi de Calonge i Sant Antoni es convertirà en la capital atlètica de Catalunya i en una referència internacional de coneixement en l’entrenament atlètic.
Dissabte 21 se celebrarà el Simposi Internacional d’Entrenament de Resistència, organitzat per la Federació Catalana d’Atletisme i l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni.
Es comptarà amb la presència  d’entrenadors de reconegut prestigi internacional per a compartir coneixements en aquest congrés atlètic. Patrick Sang, medallista olímpic a Barcelona 92, és entrenador del millors atletes kenyans i realitzarà una ponència titulada «Com es crea la diferencia en l’aplicació dels mètodes d’entrenament». Tomasz Lewandowski, Màster Coach i Mànager, entrenador de l’equip nacional de Polònia, compartirà coneixements en la seva ponència «La importància en l’entrenament dels petits factors aliens a córrer». L’australià Nic Bideau, entrenador IAAF level 4, entrenador d’atletes com la campiona olímpica Cathy Freeman, farà la seva ponència titulada «Elements clau per un programa d’èxit en mitja i llarga distància». Jordi Toda, entrenador nacional RFEA, realitzarà una explicació sobre «L’evolució de l’atleta en la preparació de la marató» en referencia a l’entrenament de la Marta Galimany.
El congrés internacional es realitzarà al Castell de Calonge en horari de 09,00 h a 19,30 hores.
Diumenge 22 se celebrarà el Campionat de Catalunya de Cros Curt Individual i Clubs, en el marc del Cros de Calonge i Sant Antoni, organitzat per l’ajuntament de la ciutat. Aquesta serà la primera vegada que aquest municipi organitza l’autonòmic de cros curt, que comptarà amb la participació d’atletes de reconegut prestigi com l’Adel Mechaal, Esther Guerrero, Míriam Ortíz, Marina Guerrero, Montse Mas i Marta Galimany, entre d’altres.
El festival atlètic començarà a les 09,30 h amb les curses de promoció, fins arribar al migdia que se celebrarà l’autonòmic femení i a les 12,30 h el masculí, ambdós amb una distància de 4.050 metres al circuit traçat pels voltants del Pavelló d’Esports de Calonge.

· més informació

COMPARTIR
Article anteriorCROS 21 i 22 DE DESEMBRE
Següent articleRUTA 22 DE DESEMBRE