Cap de setmana de cros a final de novembre

734

Caldes de Malavella va acollir la 37a edició del Cros de Caldes a la Rambla d’en Rufí. Era la quarta prova del circuit gironí de cros i es va disputar amb uns 430 atletes repartits en les diferents categories. La prova sènior ens va deixar la victòria de Víctor Da Costa a la prova masculina amb un temps de 24:13, seguit de l’Arnau Turon amb 24:15 i d’en Roger Ordoño amb 25:39. D’altra banda, la cursa femenina va tenir la victòria de Jolien Vandemoortele a la categoria sènior amb un temps de 21:23, tot i que la Laura Prieto, guanyadora sub 23, va ser l’atleta més ràpida amb 20:22. Marta Gorgoll, amb 21:28, va ser la segona sènior en entrar a meta, deixant en tercer lloc la Mireia Soler.

· Resultats Caldes

A Valls es va disputar el 32è Cros Ciutat de Valls, una prova que va aplegar uns 130 atletes d’onze categories diferents, celebrat al circuit d’en Fornàs, a tocar de la pista d’atletisme on sol entrenar el FACVAC Valls, l’organitzador de la prova. L’atleta Ivan Zarco va ser el més ràpid a la prova OPEN masculina amb un temps de 18:31, seguit de l’Achach Abdelkarim, amb un temps de 19:41 i d’en Jordi Garcia, amb 20:12. L’Aleix Vives va ser l’alteta més destacat, doncs va guanyar la prova sub 20 amb un temps de 18:27, essent també el més ràpid de la general. Pel que fa a la categoria femenina, Anna Rovirosa va ser l’atleta més ràpida amb 14:14, guanyadora també de la prova sub 18, seguida de la Clara Cano amb 15:02 i de la Irina López amb 15:27, totes elles del club local.

· Resultats Valls

Finalment, Castellar del Vallès va acollir una nova edició del memorial Pere Hernández i 44è Cros de Castellar. Uns 340 atletes van citar-se al Parc de Colobres, a tocar de la pista d’atletisme on entrena el Club Atlètic Castellar, l’equip organitzador de la prova. L’atleta més ràpid va ser el terrassenc Jaume Leiva, amb un temps de 21:51. Redouan Rouaz, de l’UAT, va acabar segon amb temps de 22:18, deixant en tercera posició a David Fernàndez, de l’Ironwill, amb temps de 22:21. En categoria femenina, la Montserrat Rodríguez, del CAC, va ser l’atleta més ràpida de la prova, amb un temps de 18:05, a banda de ser la màster més ràpida. En segon lloc va arribar l’Esther Cruz, amb temps de 18:14. En tercer lloc, finalment, Eva Palma va finalitzar amb 18:18.