Cap de setmana de llançaments i promoció a casa nostra

299

La Federació Catalana d’Atletisme organitza diverses competicions aquest cap de setmana. La notícia més destacada és que comença el circuit català de llançaments, un conjunt de proves dedicades al sector de llançaments que donarà el seu inici aquest dissabte a Rubí. Aquest any, com a novetat, la FCA estrena el circuit de llançaments, el de salts, el de velocitat i tanques i finalment segueix amb el GP de fons i mig-fons, de cara a donar més força a cada disciplina i a les proves en concret.

Doncs aquest dissabte es dona inici amb la primera prova del circuit de llançaments. Serà a les pistes d’atletisme de Rubí, i en aquesta primera jornada competiran els i les atletes sub 18 i sub 20. De 10 h a 13 h, es disputaran les proves de martell i pes, masculí i femení, d’ambdues categories, començant pel martell sub 18 femení i el pes sub 20 masculí.

D’entre els i les atletes destacats i destacades que competiran a Rubí, destaca la presència de Daniel Gonzalo i Iñaki López al pes sub 18, Pol Hernàiz i Eric Recolons al martell sub 18, Jordi Pizarro al martell sub 20, Laia Ribera al pes sub 18, Aina Gost i Sofia Ros al martell sub 18 i   Georgina Alabart i Carla Serral al martell sub 20. L’atleta del FC Barcelona serà la cap de cartell d’aquesta primera competició.

· Reglament   · Atletes inscrits

Cal recordar que, entre setmana, concretament, el dia 1 de maig, es disputa la segona jornada del Circuit català de llançaments, i es farà a les pistes de Sant Celoni. En aquest cas serà la primera prova absoluta, i coincidirà amb el Meeting organitzat pel CA Sant Celoni.

A més a més, la FCA organitza altres proves aquest cap de setmana, totes elles de promoció. D’entrada, un nou control de promoció sub 8 a sub 14 a les pistes d’atletisme de Manresa aquest dissabte. Les proves es faran durant tot el dia, començant a les 10 h les corresponents a les categories sub 8 a sub 12, i a partir de la 13.20 h les corresponents a la categoria sub 14.

· Reglament   · Atletes inscrits Sub 8-10-12   · Atletes inscrits Sub 14

Diumenge, Santa Coloma de Gramenet acull el control sub 16. De 9 h a 13 h viurem proves com els 100 mt femenins, els 3.000 m, els 300 mll, la llargada o el disc masculí o el pes femení. És la continuació dels controls que vam viure dissabte passat a Vilanova i la Geltrú.

· Reglament   · Atletes inscrits Sub 16

A més, la delegació territorial de la FCA a Tarragona, organitza la tercera jornada del Campionat territorial sub 10 a sub 16 a les pistes de Cambrils. Serà també dissabte i tota la competició començarà a les 9.30 h i finalitzarà a les 14 h. Dins hi haurà temps també per viure proves de 100 mll i 400 mll absolutes.

· Reglament   · Atletes inscrits

Tot això passarà dissabte i tot correspon a proves de la FCA. No obstant, durant tot el cap de setmana tindrem proves per tot el territori organitzades pels clubs. A nivell de promoció, dissabte el Club Atletisme Gavà organitza el 11è GP Fira dels Espàrrecs i trofeu de promoció. Ja diumenge, l’Agrupació Atlètica Catalunya organitza el control AAC, dedicat a promoció i obert als absoluts en algunes proves, el CA Calella organitza el Control d’Atletisme Ciutat de Calella i finalment, el CA Castellar tindrà un matí farcit de proves, amb un control de velocitat i un control de proves combinades sub 12-14.

· Reglament

Cal destacar, a més, tres proves més homologades i dins del calendari. Dissabte, un dels Míting d’atletisme adaptat més importants del món, la 19a edició del Meeting of L’Hospitalet, organitzat per L’Hospitalet Atletisme. Diumenge, dues curses de ruta, la clàssica Marató d’Empúries, que en altres anys havia estat Campionat de Catalunya de Marató, i finalment, la 24a Cursa Delta Prat, una altra clàssica al Baix Llobregat, organitzada pel Pratenc AA.

· Web Míting Paratletisme

· Web Empúries   · Web El Prat