Cap de setmana de proves destacades de cros

648

Banyoles acull el 20è Cros de Banyoles, organitzat pel CN Banyoles i el Consell Esportiu Pla de l’Estany, dins del circuit gironí de cros i puntuable pel GP català. El circuit es situa al Parc de la Draga i les proves començaran a les 9.30 h, amb la cursa OPEN masculina i femenina. Les darreres curses seran les dels infants sub 8, a la 13.15 h i 13.20 h. Serà la cinquena prova del circuit gironí, després de les disputades a Santa Coloma de Farners, Girona, Olot i Caldes de Malavella. S’espera la presència de molts dels atletes que han participat en les proves de cros de Girona o Santa Coloma de Farners, les més multitudinàries, doncs és una de les estacions de més prestigi del calendari. Al circuit gironí de cros hi ha gairebé 1.000 inscrits i inscrites. Marina Guerrero, Pau Congost i Pol Espinosa seran alguns dels destacats i destacades a la capital del Pla de l’Estany.

· Web Banyoles

També Gavà acollirà una vegada més el seu particular cros. El Club Atletisme Gavà organitza la 22a edició del Cros Ciutat de Gavà, una prova clàssica al Baix Llobregat que reuneix a molts i moltes atletes del municipi i de la comarca, a banda d’altres vingudes del Garraf o el Barcelonès. Uns 350 atletes hi participaran, en una prova disputada pel Bosc de la Sentiu, amb un circuit ja conegut per a tots i totes. Carles Castillejo, Ignacio Cáceres, Pau Orive, Alex Salas o Beth Cáceres són alguns dels inscrits de renom. La prova començarà a les 9 h amb la cursa OPEN.

· Web Gavà

Finalment, el circuit maresmenc té una nova parada aquest diumenge. Es disputa el 14è Cros d’Alella, el 5è en el calendari, després de Santa Susanna, Arenys de Mar, Tordera i Malgrat de Mar, organitzat pel Club Serra Marina Alella i que circula pel Bosquet d’Alella. La primera prova començarà a les 10 h amb la disputa de la cursa màster. El cros s’allargarà fins a les 12.30 h, amb la cursa “sumem!”, de 1.600 metres i oberta per a tothom qui vulgui. Els diners recaptats en aquesta prova aniran destinats a la Marató de TV3. S’esperen més de 100 atletes a Alella d’entre els 1.050 inscrits i inscrites al circuit maresmenc i que han participat a les quatre proves anteriors.

· Web Alella