Cap de setmana intens de ruta i ultrafons

387

Castelldefels acollirà una nova edició de la 18a cursa popular Marató del Mediterrani, una prova composada de diverses curses que tindran lloc la matinal de diumenge al municipi marítim del Baix Llobregat.  A les 9h del matí es donarà la sortida a la cursa de 5 K i posteriorment, arribarà el torn dels 10 K, la mitja marató i la marató per parelles, a partir de les 9.30 h.

La sortida i l’arribada es donarà a l’interior del Canal Olímpic de Barcelona. Precisament, el circuit de 5 K recórrer tot el perímetre del centre d’entrenament d’esports d’aigua, amb una petita escapada per la zona propera al centre comercial de l’Ànec Blau. Tant la cursa de 10 K com la de 21 K tindrà, a més, una escapada a la zona marítima de Castelldefels.

Una part de la recaptació de la inscripció anirà destinada a la Fundació d’Oncologia infantil Enriqueta Villavecchia, amb l’objectiu de donar suport als nens i nenes i joves en tractament oncològic i a les seves famílies.

· Web Castelldefels

Dissabte tindrà lloc la Ultrarunning Barcelona, una cursa organitzada per Corredors.cat i que tindrà el mateix format de la 24 h Barcelona, i que en aquest cas es disputarà a l’Estadi Joan Serrahima. Es disputarà del matí de dissabte al matí de diumenge i consisteix en recórrer les 24 hores d’un dia sencer en el menor temps possible. A més a més de la prova de les 24 hores també es podrà disputar la de les 6 hores i les 12 hores, a banda de la prova open.

· Web Serrahima

Finalment, diumenge es viurà una nova cursa de la dona, la 7a edició de la dona dream runners a Cornellà del Llobregat. Gairebé 900 corredores prendran part de la prova en commemoració del dia internacional de la dona, el proper 8 de març. La prova començarà a les 10 h i constarà d’una sola sortida de 5 K. Tindrà la sortida i l’arribada a les pistes d’atletisme de Cornellà, i recorrerà tot el municipi, des de la zona est cap a la zona nord, als barris de Gavarra i Sant Ildefons. La cursa està oberta per a dones a partir de 15 anys i per a nens i nenes dels 8 als 14 anys.

· Web Cornellà