Castelldefels i Cornellà acullen proves destacades

406

Castelldefels va acollir una nova edició de la marató del Mediterrani, una prova que enguany arribava a la 18a edició. Més de 1.750 persones van participar en les diverses modalitats presents. La prova estava organitzada per l’Ajuntament de Castelldefels, Zona Vip Events i RACC, i estava dins del calendari oficial de la Federació Catalana d’Atletisme.

A la categoria masculina de la cursa de la mitja, Anàs Bakhat va ser el més ràpid amb un temps d’1:08:17, seguit d’Alejandro Rodríguez Pritchard, un clàssic en aquest tipus de curses, segon amb 1:09:50. En tercera posició, Àlex Cervero amb un temps de 1:09:51. A la categoria femenina, Elisabet Martín va ser la més ràpida amb un temps d’1:23:20, seguida de Maria Ruiz, amb 1:26:01, i en tercer lloc, Giulia Rigodanza, amb 1:28:29.

En els 10 K, Driss Lakhouaja va ser el més ràpid amb 32:24, seguit de Sergi Matas amb 32:55 i tercer Lluís Puigdefàbregas amb 33:02. A la categoria femenina, Cristina Silva va ser la més ràpida amb 35:10, seguida de Rebeca Suàrez amb 35:50 i en tercer lloc Elisa Melilli, amb 36:42, tres de les dones més ràpides en aquesta distància durant els darrers mesos.

Podi Cornellà

Pel que fa a la cursa de la dona, Cornellà del Llobregat es va omplir amb gairebé 1.000 corredores per gaudir d’una prova reivindicativa de 5 K pels carrers del municipi del Baix Llobregat. Les atletes van recórrer gran part de la ciutat, des de les pistes d’atletisme passant pel centre i els barris del nord, retornant de nou a les pistes.

Paula Reñé va ser l’atleta més ràpida en acabar el circuit amb un temps de 21:54, seguida de l’atleta paralímpica Maria Carmen Paredes, que va finalitzar amb 22:19. Finalment, Mònica Crisol va acabar tercera amb temps de 22:33. Reñé pertany al Cornellà Atlètic i Paredes a L’Hospitalet Atletisme.