CATALUNYA, LA MILLOR FEDERACIÓ 2016

2520

La Federació Catalana d’Atletisme ha estat, un any més, la millor Federació Autonòmica al conjunt dels Campionats d’Espanya disputats durant la temporada 2.016 amb un total de 3.144 punts, seguida a gran distància per Madrid amb 2165,83 i la Comunitat Valenciana amb 2.021,2 punts.
Aquesta classificació s’obté sumant 8 punts al primer classificat, 7 al segon i així successivament fins el vuitè classificat que rep 1 punt. Es realitza amb els sis campionats a l’aire lliure per categories (absolut, promesa, júnior, juvenil i cadet) més els cinc de pista coberta, els campionats de marató, mitja marató, 10.000 metres, 10 km en ruta, milla, cros, llançaments d’hivern i marxa atlètica.
Catalunya s’imposa per catorzè any consecutiu, o el que és el mateix, des de la primera vegada que la RFEA realitza aquesta classificació l’Any 2.003.
La Federació Catalana encapçala catorze de les vint-i-dos classificacions parcials. És la millor en tots els campionats en pista coberta i a l’aire lliure, i també encapçala la llista de llançaments d’hivern, de marató, de 10 km en ruta i la classificació de veterans.

· Notícia RFEA