CATALUNYA, LA MILLOR FEDERACIÓ 2017

1676
Catalunya, la millor Federació 2017

La Federació Catalana d’Atletisme ha estat, un any més, la millor Federació Autonòmica al conjunt dels Campionats d’Espanya disputats durant la temporada 2.017 amb un total de 2.751,50 punts, seguida a gran distància la Comunitat Valenciana amb 2.155,25 i a la Federació Madrilenya  amb 1.957 punts.
Aquesta classificació s’obté sumant 8 punts al primer classificat, 7 al segon i així successivament fins el vuitè classificat que rep 1 punt. Es realitza amb els vuit campionats a l’aire lliure per categories, més els sis de pista coberta, els campionats de marató, mitja marató, 10.000 metres, 10 km en ruta, milla, cros, llançaments d’hivern, marxa atlètica i veterans.
Catalunya s’imposa per quinzè any consecutiu, o el que és el mateix, des de la primera vegada que la RFEA realitza aquesta classificació l’any 2.003.
La Federació Catalana encapçala onze de les vint-i-cinc classificacions parcials. És la millor en els estatals de pista coberta en júnior, juvenil, cadet i veterà. A la pista a l’aire lliure lidera la classificació als campionats absolut, promesa, júnior, juvenil, cadet i veterà, i a ruta encapçala la puntuació de mitja marató.

· Notícia RFEA

COMPARTIR
Article anteriorCROS 3 DE DESEMBRE
Següent articleRUTA 3 DE DESEMBRE