Catalunya tanca la temporada de cros a Sant Hilari

636

La Federació Catalana d’Atletisme organitza diumenge el Campionat de Catalunya màster individual, de clubs i relleus mixtos de cros a Sant Hilari Sacalm, en el marc del 39è Cros Sant Hilari, que serà també l’última prova del circuit gironí i la darrera de la temporada a Catalunya.

Primer de tot, cal destacar l’horari de les proves màster. A les 9.35 h es disputarà la primera cursa, màster masculí M55 i més. A les 10 h tindrem la que correspon a les subcategories M45 i M55. A les 10.25 h es disputarà la prova màster femenina, a les 10.50 h la masculina M35 i M40 i finalment, a les 11.45 h, els relleus mixtos d’ambdues categories.

A més a més, i amb l’organització de l’Ajuntament de Sant Hilari Sacalm i el Consell Esportiu de la Selva, es disputarà el 39è cros de Sant Hilari, que tanca el circuit gironí de cros, el 18è Trofeu Diputació de Girona i el 31è Gran Premi Consell Comarcal La Selva. A les 09 h es donarà inici a la cursa OPEN, mentre que a les 11.20 h es donarà inici la prova sènior femenina, deixant a les 12.05 h la prova sènior masculina. Es posarà punt i final a la 13.35 h amb la cursa sub 14.

Pel que fa a la llista d’inscrits i inscrites, 22 atletes hi prendran part a la categoria M35, destacant Sofian Haddouti o Xavier Tomasa, entre d’altres. Més d’una trentena competiran a M40, amb atletes com Xavi Planas. La subcategoria M45 serà la més multitudinària, amb una seixantena d’atletes presents, mentre que més d’un centenar competiran en la resta de categories, superant els 200 inscrits.

A la prova femenina, vuit atletes prendran part de la cursa F35, destacant Núria Cascante i Cristina Silva. 12 atletes participaran a la subcategoria F40, amb Bàrbara Anento, Vanesa Chirveches i Marta Mesalles. 30 atletes competiran a les subcategories F45 i F50, deixant sis atletes més a la resta de subcategories, per un total de 60 atletes que sortiran a la cursa màster.

Finalment, als relleus mixtos, CA Manresa, CA Vic, Ironwill Solideo, CA Parets, Lluïsos Mataró i Sport Canet seran els clubs participants.

· Reglament   · Atletes inscrits