Celebració de dues proves de cros a Catalunya

483

El circuit maresmenc i el gironí de cros tornen a tenir parades aquest cap de setmana. Arribant a la recta final, Canet de Mar celebra el seu 26è cros a la zona del polígon Industrial Can Misser (Ronda Ferrer) del municipi canetenc. És la penúltima parada del circuit maresmenc de cros i arriba després de la disputa del Cros de Pineda de Mar.

En aquesta nova prova, el club atletisme Sport Canet 1980 juntament amb l’Ajuntament de Canet de Mar, el Consell Esportiu del Maresme i Gesport, els i les atletes participants recorreran un circuit al costat del Complex Esportiu Municipal, amb distàncies des dels 4.800 metres dels absoluts fins a als 200 mll dels atletes més menuts i les atletes més menudes.

La prova començarà a les 10 h amb la disputa de la cursa sub 14 a sub 18 femenina i seguirà durant el matí fins a la prova absoluta, a les 11.20 h la femenina i a les 11.55 h la masculina, amb l’entrega de trofeus a les 12.40 h. Serà la vuitena prova del circuit maresmenc d’aquesta temporada.

· Web Canet

D’altra banda, Vidreres acollirà el 33è Cros de Vidreres, dins del circuit gironí de cros i pertanyent 31è Gran Premi Consell Comarcal de la Selva i 18è Trofeu Diputació de Girona. Se celebrarà diumenge al circuit de Mas Flassià del municipi selvatà. A les 10 h es donarà l’inici a la prova amb la cursa OPEN.

A les 11:05 h arribarà el plat fort amb la disputa de la prova sènior femenina i les màster, amb la prova absoluta masculina disputant-se a les 11.30 h, finalitzant a la 13 h amb la cursa “caganius” pels més petits i petites.

· Web Vidreres