Cieza serà l’epicentre de la marxa aquest cap de setmana

658

Catalunya viatjarà a Cieza per disputar el Campionat d’Espanya de federacions sub 16, sub 18 i sub 20, a més a més de viure el Campionat d’Espanya absolut en ruta. El municipi murcià acull diumenge aquestes dues proves destacades dins del calendari de la marxa, que tancaran d’alguna manera la primera part de la temporada.

Per començar, la selecció catalana competirà als 10 K masculins sub 20 amb els atletes Lluc Serrat, Izan Ramírez i l’atleta d’Ucraïna Oleksii Polishchuck, resident al nostre país. Als 10 K sub 18 tindrem a Ivan Molina i Urien Fernàndez, mentre que a la prova sub 16 tindrem a Bru Flores, Abel Pujol, Marc Suàrez, Oriol López i Biel Elvira, en aquest cas en una distància de 5 K.

Pel que fa a la prova femenina, els 10 K sub 20 tindrà la participació de Griselda Serret. La prova sub 18 tindrà un gran arsenal d’atletes, com són Júlia Suàrez, Gina Torres, Sofia Santacreu i Marta Jiménez. Finalment, els 5 K sub 16 tindrà la participació de Saray Redondo, Laia Miralles, Clàudia Rubio, Laia Aixalà i Andrea Moreno.

A banda dels i les atletes que viatgin amb la selecció catalana, les proves sub 16 a sub 20 tindran d’altres atletes que vindran amb els seus respectius clubs, com ara Àlex Cemborain, Carla Garcia o Ainhoa Carrasco a la categoria sub 18, Pau Calveras i Núria Sañas a la prova sub 16 i Érika Duro, Paula Gómez o Anna López a la sub 20, entre d’altres.

· Reglament   · Informació Tècnica   · Atletes inscrits

A banda de les proves sub 16 a sub 20, cal destacar que es disputarà el Campionat d’Espanya de marxa en ruta absolut. A la prova masculina tindrem només un representant, però un dels destacats per estar a la zona més alta de la classificació, com és el marxador del Cornellà Atlètic Óscar Martínez.

A la prova femenina tindrem la participació de Mar Juárez, Mireia Urrutia, Paula Juárez, Cristina Montesinos i Laura Monje, també amb opcions d’estar al podi per a la gran majoria d’elles. La distància a recórrer serà de 35 K. També tindrem dues atletes a la prova màster, Yolanda Rodríguez i Carme Robles.

A les 8:30 h es donarà el tret de sortida a les proves absolutes i màster, a les 11.30 h començaran les sub 16, a les 12:40 h les masculines sub 18 i sub 20 i tancarà el campionat les curses femenines de sub 18 i sub 20 a la 13:45 h.

· Reglament   · Informació Tècnica   · Atletes inscrits