Cinquena parada de les Trail Running Series a la Lles Trail

206

Les TRS fan la seva parada aquest dissabte al municipi de Lles, a la Cerdanya, on els corredors i corredores participaran a la Lles Trail. Serà la cinquena prova de les Trail Running Series, i només quedarà una per disputar-se, ja passat l’estiu.

Lles és un municipi ideal per poder acollir una prova d’aquestes característiques, amb una superfície forestal en la seva major part. La prova consta de curses de 44 K, 30 K, 15 K i 7 K, totes adaptades a les capacitats dels corredors i corredores. La cursa recórrer punts importants de la comarca, com la Vall de Llosa, e Molí del Salt, el Mirador del Pradell i els Llacs de la Pera. La sortida i l’arribada seran al refugi Cap del Rec.

La distància de 30 K, la prova de trail, és la que pertany a les TRS de la Federació Catalana d’Atletisme. Allà, s’aproparan diversos atletes per seguir sumant punts de cara a la classificació final, una taula amb quatre proves ja disputades. Les proves es disputen dissabte, amb la marató amb sortida a les 7 h, la prova de trail 30 K, les TRS, a les 8.30 h, la short 15 K a les 9.15 h i la mini de 7 K a les 9.45 h. Avui, de 18 h a 20.30 h, es farà entrega de dorsals al punt d’arribada.

Uns 240 atletes prendran part de la sortida per lluitar puntuar per la classificació de les TRS. Destaca la presència d’Alham Elkakdi a la categoria femenina, una de les atletes destacades TRS i que va vestir la samarreta de la selecció catalana. També destaca la presència de Lourdes Puiggrós, que també està participant en les TRS amb encert, igual que Lídia Ramos, del CE Penedès, o Queralt Vall, en categoria sub 23. A la categoria masculina, presència de Víctor Da Costa, l’atleta més destacat, també de Joan Galimany, classificat en bona posició a les TRS, o David Iglesias, del CA La Sansi, també a la zona capdavantera de les TRS.

· Web Cursa