Cites de marxa i llançaments durant el cap de setmana

706

La Federació Catalana d’Atletisme organitza la darrera prova del Critèrium de llançaments d’hivern de promoció abans del Campionat de Catalunya, que s’ha de celebrar la propera setmana a l’estadi Joan Serrahima. Aquesta vegada es disputaran totes les proves, javelina, martell i disc, començant la jornada a les 9.30 h i finalitzant passades les 15 h. A les 14 h viurem la darrera prova, de javelina sub 18 i martell sub 16.

D’entre els i les atletes presents destaquen Eric Recolons al martell sub 18, Daniela Fernàndez i Eulàlia Férriz al disc sub 20, Érika Sellart a la javelina sub 18 i Aisha Mohammed-Mariche a la javelina sub 20.

· Reglament   · Atletes admesos

D’altra banda, diumenge viurem un nou gran premi de marxa a Catalunya. Es tracta del GP de marxa Ciutat de Manresa 15è Memorial Enric Vilaplana. Es disputaran curses de totes les categories. A les 10 h començarà la competició amb la prova sub 16, amb una distància de 3 K. Les curses absolutes es disputaran a les 12 h del migdia, englobades la masculina i femenina a partir de la categoria sub 18.

La prova està organitzada pel CA Manresa i comptarà amb diversos i diverses atletes de la disciplina de marxa que buscaran, d’una banda, el podi, i de l’altra, millorar les seves marques de cares als campionats d’aire lliure. Les curses recorreran el passeig Pere III de la capital bagenca.

D’entre les inscrites i els inscrits destaquem, en categoria masculina, a Óscar Martínez, Ruben Liste i Joaquim Rico i en categoria femenina a Gemma Mora, Alicia Castejón, Beatriz Cantero, Alexia Palomero i Érika Duro.

· Reglament