CLASSIFICACIÓ DE LES CURSES EN RUTA 2016

2234

La Real Federación Española de Atletismo ha donat a conèixer la classificació de totes les carreres en ruta que es realitzen a Espanya. La puntuació s’elabora basant-se en diferents paràmetres com la capacitat organitzativa, l’antiguitat de la prova, el número d’atletes participants, el nivell esportiu de la competició i el nivell dels atletes que participen segons les posicions als rànquings. Un cop sumats aquests conceptes, es fa la mitjana de les tres últimes temporades per a establir la classificació final. Les puntuacions es realitzen en sis categories que són: la milla, curses de 10 km, mitja marató, marató i les proves de 100 km.
La Zurich Marató de Barcelona se situa en la tercera posició en aquesta modalitat. També ocupa el tercer la Mitja Marató Ciutat de Barcelona, modalitat en la que la Mitja Marató de Granollers se situa en la cinquena posició.
A la modalitat de 10 km apareix la tradicional Jean Bouin Trofeu Ciutat de Barcelona en la quarta posició.
Per últim, a la classificació de les curses de milla urbana, la Milla Sagrada Família – Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, es troba en una meritòria setena posició.

· Notícia RFEA