CLASSIFICACIONS MÀSTER TEMPORADA 2017-2018

2280

Catalunya, la Millor Federació
Pratenc AA millor club masculí, Barcelona At, millor femení

La Real Federación Española de Atletismo ha donat a conèixer les classificacions de la temporada 2017 – 2018 de les categories màster referents a les federacions autonòmiques i clubs.
La Federació Catalana lidera un cop més aquesta classificació, superant per gran diferencia a la segona classificada, Madrid, i la tercera, Andalusia. Aquesta classificació es realitza amb la puntuació dels 10 primers atletes de cada prova i categoria, puntuant només un atleta en dos proves com a màxim. La mitjana dels últims vuit anys també està liderada per la Federació Catalana.

· Puntuacions

A la puntuació per clubs, el millor equip masculí de la temporada ha estat el Pratenc AA i el millor equip femení ha estat el Barcelona At. A la classificació conjunta és el Playas de Castellón qui encapçala la classificació, seguit del Pratenc AA que se situa en la segona posició i el Barcelona At, en la tercera. En aquesta classificació puntuen els 10 millors atletes de cada prova i cada atleta només pot puntuar en dues proves.

· Puntuacions

La RFEA realitza la mateixa classificació però amb les puntuacions segons el resultats dels diferents campionats d’Espanya. Aquí també Catalunya s’ha situat en la primera posició, seguida de Madrid i de la Comunitat Valenciana.
A l’apartat dels clubs, el que millor puntuació aconsegueix és el Barcelona At, seguit del Playas de Castellón i del AA Moratalaz de Madrid.

· Classificació Federacions   · Classificació Clubs

COMPARTIR
Article anteriorCROS 2 DE DESEMBRE
Següent articleCAMPIONAT D’EUROPA DE CROS