CNAT. D’ESPANYA DE CROS CADET-JUVENIL PER AUTONOMIES (CSD)

2082
Selecció Catalana - Foto: FCA

Els Equips Juvenil Masculí i Juvenil Femení, Campions
Aaron Las Heras, Campió d’Espanya Juvenil

El passat diumenge 26 de març, es va celebrarà el Campionat d’Espanya de Cros en Edat Escolar, organitzat pel Consejo Superior de Deportes, a Don Benito, Badajoz, amb una destacadíssima actuació del atletes catalans. Tots els equips catalans han pujat al pòdium, amb els dos títols en la categoria juvenil, la segona posició en la cadet femení i la tercera en la cadet masculí. A les actuacions individuals han aconseguit 2 medalles, 1 d’or i 1 de plata.

Selecció Catalana Juvenil Masculina – Foto FCA

Tant l’equip masculí com el femení juvenil han aconseguit el títol per comunitats autonòmiques. En la categoria masculina, Aaron Las Heras ha estat el campió individual juvenil, i Toni Baños s’ha penjat la medalla de plata. Adam Maijo i Youssef Essabani han estat els altres atletes components de l’equip juvenil que han puntuat per a la consecució del títol.

Selecció Catalana Juvenil Femenina – Foto FCA

En la categoria femenina, l’equip català juvenil també s’ha proclamat campió d’Espanya, amb Paula Blasco com a millor actuació catalana classificant-se en la quarta posició, Elia Saura cinquena i Elia Ibarra, sisena. Maria Carner ha estat l’altre atleta de l’equip que ha puntuat.

Selecció Catalana cadet Femenina – Foto FCA
Selecció Catalana Cadet Masculina – Foto FCA

L’equip cadet femení ha aconseguit la medalla de plata i el cadet de la categoria masculina la de bronze.

 

· Resultats     · Fotos (Rogelio Vega)