Comença a Maribor el Festival de la Joventut

877

La FOYE, el Festival de la joventut esportiva, es disputa aquests propers dies a la ciutat eslovena de Maribor. Allà, l’atletisme hi té un paper preponderant, i fins allà s’han desplaçat set atletes de Catalunya en edat sub 18 amb la selecció espanyola per competir en les diferents proves.

La competició d’atletisme comença avui i les diferents proves hi trobem set atletes de Catalunya. El primer en iniciar la competició serà Àlex Pintado. L’atleta de l’UA Terrassa competirà avui a les prèvies dels 1.500 m amb l’objectiu de seguir sumant bones marques, després d’haver-se proclamat subcampió d’Espanya sub 18.

La següent en competir, també a les preliminars, serà Noa Martínez. La saltadora de perxa de l’Agrupació Atlètica de Catalunya, ha batut aquest curs el RCAT sub 18 i busca tancar la temporada amb força, després de guanyar l’or al d’Espanya sub 20.

Isaías Artigas també debutarà avui. Ho farà a la prova dels 400 mll. A més a més, també competirà al Medley Relay. Artigas, que va guanyar l’or al sub 18 a la prova del 200 mll, busca aquí seguir millorant als 400 mll, una distància que tampoc se li dona malament.

Dos atletes de javelina competiran també per buscar lluitar pel podi. D’una banda, el campió sub 18, Hailu Estrampes, que també porta una gran progressió, mirarà de superar els 70 metres de nou. De l’altra, també RCAT aquest any, Ingrid Valcarcel. L’atleta del CA Granollers competirà a la javelina i mirarà també de superar els 50 metres.

Finalment, dos noms més dins de la categoria femenina. D’una banda, la campiona d’Espanya de 800 m, Marta Mitjans, com una de les caps de cartell RFEA, competirà a la seva distància i també al Medley Relay. De l’altra, Júlia Suàrez, als 5.000 marxa. L’atleta, subcampiona d’Espanya, també mirarà de tancar el curs amb la lluita pel podi.

Anirem informant de les actuacions catalanes a les nostres xarxes socials.

· Informació