Comença el Campionat de Catalunya de Tardor

819

La Federació Catalana d’Atletisme organitza aquest dissabte la primera jornada del Campionat de Catalunya de Tardor, a les pistes Antonio Amorós de Santa Coloma de Gramenet, amb la Unió Colomenca d’Atletisme com amfitriona. Serà el primer tast de les quatre jornades programades durant el mes d’octubre i de novembre.

S’hi han inscrit fins a 537 atletes d’una trentena de clubs, amb 684 participacions. Durant la matinal veurem en acció nenes i nens de categories sub 10 fins a sub 16. Les proves començaran a les 9.30 h, amb les disciplines d’alçada i pes sub 12, i de martell sub 16, i finalitzaran més o menys a 14.30 h, amb la darrera cursa dels 1000 m en categoria sub 16.

Davant el gran nombre de participants apuntats, les medalles en la prova del triatló de categoria sub 10 i sub 12, l’actuació en tres disciplines diferents, es repartiran durant la jornada següent. A més a més, en llançament de pilota, cada atleta en realitzarà dos, de manera idèntica en el salt d’alçada, on es podran fer dos intents per marca superada.

La organització ha demanat que davant l’alta participació els clubs que tinguin baixes d’última hora les comuniquin abans de demà al matí, dissabte 8 d’octubre, de cara a poder elaborar en les millors condicions possibles els llistats de sortida.

Aquí us deixem la llista d’inscrits/tes actualitzada, amb l’horari modificat.