Comença el critèrium de llançaments llargs d’hivern

503

La Federació Catalana d’Atletisme organitza una temporada més el critèrium de llançaments llargs d’hivern, una competició dividida en cinc jornades, i que s’inicia aquest mateix cap de setmana amb la disputa de la primera a les pistes d’atletisme de Cornellà de Llobregat.

El critèrium és un bon moment per poder veure les primeres evolucions dels llançadors catalans de javelina, disc i martell, tres proves que no entren dins del calendari de pista coberta i que tenen la seva competició apart. Diversos/es atletes catalanes hi passaran durant les quatre primeres jornades, depenent si es disputa o no la seva prova durant aquell dia. La classificació final serà dels atletes absoluts i sub 23.

A la jornada final, la cinquena, hi participaran els i les 12 millors atletes inscrites per la intranet fins al dimecres anterior. Les marques es poden haver assolit també durant la temporada 2022.

Per aquesta primera jornada a Cornellà del Llobregat trobem les proves de javelina i disc. Destaquem la presència d’Àlex Martínez, Víctor Domínguez i els màster Kirian Pérez i Sebastián Berengui, al disc, Jhon Louis Garcia, Roger Mogas i Àlex Gonzàlez, a la javelina masculina, i la campiona catalana absoluta Aina Ramos, Olivia Salmerón i l’argentina Yohana Arias, a la javelina femenina.

A les 10 h començarà la jornada amb la javelina masculina. A les 11.30 h arribarà la javelina femenina. I a les 13 h es disputarà el disc masculí.

· Reglament   · Atletes admesos