COMENÇA LA PISTA COBERTA

2582

El proper cap de setmana comença l’activitat atlètica a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell. Una temporada plena de competicions com els controls de promoció, els controls absoluts i els diferents campionats autonòmics en totes les categories individuals i per equips.
Dissabte 9 es realitzaran les primeres jornades de Control de categoria sub16, sub18 i sub20. Diumenge 10 es realitzarà la primera jornada de Control Absolut, així com la primera jornada del Trofeu Sabadell de Promoció – 5è Memorial Natàlia Amiel.
Aquesta serà la vuitena temporada que se celebraran les competicions hivernals a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell. Aquest any destaca la celebració del Míting Internacional de Catalunya el proper 10 de febrer i el Campionat d’Espanya Cadet que se celebrarà el 17 i 18 de març.
Com és habitual en el calendari català, es disputaran els diferents campionats autonòmics en totes les categories, tant de clubs com individuals. També es realitzaran vuit jornades de controls absoluts i quatre jornades de controls de promoció a les categories sub16, sub18 i sub20, més una de marxa també en les diferents categories.
El primer autonòmic de l’any es disputarà diumenge 7 de gener amb la celebració del Campionat de Catalunya de Clubs. Diumenge 4 de febrer el Campionat de Catalunya Absolut com a cita més important del calendari català.
A nivell estatal cal destacar la celebració del Campionat d’Espanya Absolut el 17 i 18 de febrer a València, i a nivell internacional cal assenyalar que el Campionat del Món se celebrarà a Birmingham, del 2 al 4 de març i el Campionat d’Europa Màster, que se celebrarà a Madrid, del 19 al 24 de març.

· Calendari

COMPARTIR
Article anteriorCROS 8 i 10 DE DESEMBRE
Següent articleRUTA 6 DE DESEMBRE