COMENÇA LA PISTA COBERTA

1870

Aquest dimarts s’ha realitzat la presentació de la nova temporada de pista coberta 2018 – 2019 a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell amb la participació de Marisol Martínez, Regidora d’Esports de l’Ajuntament de Sabadell i Joan Villuendas, President de la Federació Catalana d’Atletisme.
El proper cap de setmana comença l’activitat atlètica a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell. Una temporada plena de competicions amb els diferents campionats autonòmics en totes les categories individuals i per equips, els controls de promoció, els controls absoluts i d’altres esdeveniments atlètics estatals i internacionals.
Aquesta serà la novena temporada que se celebraran les competicions hivernals a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell. Una temporada en la que destaca la celebració del Míting Internacional de Catalunya el proper 6 de febrer i el Campionat d’Espanya Sub16 que se celebrarà el 16 i 17 de març.

Joan Villuendas i Marisol Martínez

Aquest primer cap de setmana comença amb les primeres jornades de Control de categories sub16, sub18 i sub20 en jornades de dissabte, i diumenge es realitzarà la primera jornada de Control Absolut, així com la primera jornada del Trofeu Sabadell de Promoció – 6è Memorial Natàlia Amiel.
Com és habitual en el calendari català, es disputaran els diferents campionats autonòmics en totes les categories, tant de clubs com individuals. També es realitzaran vuit jornades de controls absoluts i quatre jornades de controls de promoció a les categories sub16, sub18 i sub20, més una de marxa també en les diferents categories.
El primer autonòmic de l’any es disputarà dissabte 5 de gener amb la celebració del Campionat de Catalunya de Clubs Sub20. Diumenge 27 de gener se celebrarà el Campionat de Catalunya Absolut i Sub23 com a cita més important del calendari català de pista coberta.

· Calendari