COMENÇA LA PISTA COBERTA

2476

El proper cap de setmana comença l’activitat atlètica a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell. Una temporada plena de competicions com els controls de promoció, els controls absoluts i els diferents campionats autonòmics en totes les categories individuals i per equips.
Dissabte 14 es realitzaran les primeres jornades de Control de categoria sub16, sub18 i sub20. Diumenge 15 es realitzarà la primera jornada de Control Absolut i durant el cap de setmana el Control Proves Combinades Sub18-16.
Aquesta serà la desena temporada que se celebraran les competicions hivernals a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell. Aquest any destaca la celebració del Míting Internacional de Catalunya el proper 19 de febrer i el Campionat d’Espanya Sub20 el 14 i 15 de març. També es disputarà el Campionat d’Espanya de Clubs Màster el 15 de febrer.
Com és habitual en el calendari català, es disputaran els diferents campionats autonòmics en totes les categories, tant de clubs com individuals. També es realitzaran vuit jornades de controls absoluts i quatre jornades de controls de promoció a les categories sub16, sub18 i sub20, més una de marxa també en les diferents categories.
El primer autonòmic de l’any es disputarà diumenge 4 de gener amb la celebració del Campionat de Catalunya de Clubs Sub20. Diumenge 9 de febrer se celebrarà el Campionat de Catalunya Absolut com a cita més important del calendari català.
A nivell estatal cal destacar la celebració del Campionat d’Espanya Absolut l’últim cap de setmana de febrer a Ourense, i a nivell internacional cal assenyalar que el Campionat del Món se celebrarà a Nanjing, Xina del 13 al 15 de març. El Campionat d’Europa Màster, que se celebrarà a Braga, Portugal, del 15 al 21 de març.

· Calendari