COMENÇA LA PISTA COBERTA

2628

El proper cap de setmana comença l’activitat atlètica a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell, la temporada de pista coberta. Una temporada plena de competicions com els controls de promoció, els controls absoluts i els diferents campionats autonòmics en totes les categories individuals i per equips.
Dissabte 10 es realitzaran les primeres jornades de Control de categoria cadet, juvenil i júnior. Diumenge 11 es realitzarà la primera jornada de Control Absolut, així com la primera jornada del VII Trofeu Sabadell de Promoció – IV Memorial Natàlia Amiel.
Aquesta serà la setena temporada que se celebraran les competicions hivernals a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell. Aquest any destaca la celebració del Míting Internacional de Catalunya el proper 8 de febrer i el Campionat d’Espanya Juvenil que se celebrarà l’11 i 12 de març.
Com és habitual en el calendari català, es disputaran els diferents campionats autonòmics en totes les categories, tant de clubs com individuals. També es realitzaran vuit jornades de controls absoluts i quatre jornades de controls de promoció a les categories cadet, juvenil i júnior, més una de marxa per a les categories cadet, juvenil, júnior i promesa.
El primer autonòmic de l’any es disputarà el cap de setmana de 7 i 8 de gener  amb la celebració del Campionat de Catalunya de Clubs. Diumenge 5 de febrer el Campionat de Catalunya Absolut com a cita més important del calendari català.
A nivell estatal cal destacar la celebració del Campionat d’Espanya Absolut el 18 i 19 de febrer a Salamanca, i a nivell internacional cal assenyalar que el Campionat d’Europa se celebrarà a Belgrad, Servia, del 3 al 5 de març i el Campionat del Món de Veterans se celebrarà a Daegu, Corea, del 19 al 25 de març.

· Calendari