COMENÇA LA TEMPORADA CATALANA DE CROS

3011

Aquest cap de setmana s’inicia la temporada catalana de cros 2017-2018 amb la celebració de la dinovena edició del Cros de Santa Susanna el proper dissabte 28 d’octubre, i el 22è Cros d’Olot el diumenge 29. El calendari català de camp a través està ple de bones ofertes atlètiques amb una trentena de festivals atlètics distribuïts per tot el territori català.
La temporada té com a culminació, en l’àmbit català, el Campionat de Catalunya de Cros Individual i Clubs que se celebrarà el proper 11 de febrer a Mollerussa. El Campionat de Catalunya de Cros Curt per Clubs aquesta temporada es disputarà a Sabadell el 14 de gener, i el Campionat de Catalunya Individual i Clubs Sub23 i Màsters que se celebrarà el proper 4 de febrer a Caldes de Malavella. També cal destacar la tercera edició del Campionat de Catalunya Absolut de Relleus Mixtes 4X2000 metres que se celebrarà el 12 de novembre a Mataró.
Com sempre els campionats autonòmics serveixen també per a confeccionar els equips d’atletes atletes i els clubs que participaran als diferents campionats d’Espanya de cros.
A nivell estatal, hem de destacar el Campionat d’Espanya de Cros, que es realitzarà el proper 11 de març encara amb seu per designar, i el Campionat d’Espanya de Cros per Clubs que se celebrarà el 25 de febrer a Gijón.
A nivell internacional, la cita més important de la temporada és el Campionat d’Europa que se celebrarà el proper 10 de desembre a Samorin, Eslovàquia.

· Calendari