COMENÇA LA TEMPORADA CATALANA DE CROS

2027

Aquest cap de setmana s’inicia la temporada catalana de cros 2018-2019 amb la celebració el proper dissabte 27 d’octubre de la vintena edició del Cros de Santa Susanna i la vintena edició del Cros de Cerdanyola, i diumenge 29 el 23è Cros d’Olot.
El calendari català de camp a través està ple de bones ofertes atlètiques amb una trentena de festivals atlètics distribuïts per tot el territori català.
La temporada té com a culminació, en l’àmbit català, el Campionat de Catalunya de Cros Individual i Clubs que se celebrarà el proper 3 de febrer a Vic. Cal destacar que aquesta serà l’edició número 100 de l’autonòmic de cros.
El Campionat de Catalunya de Cros Curt Individual i per Clubs aquesta temporada es disputarà a Canet de Mar el 16 de desembre. El Campionat de Catalunya Absolut de Relleus Mixtes es realitzarà l’11 de novembre a Canovelles i el Campionat de Catalunya Individual, Clubs i Relleus Mixtos Màster a Caldes de Malavella el proper 20 de gener.
Com sempre els campionats autonòmics serveixen també per a confeccionar els equips d’atletes atletes i els clubs que participaran als diferents campionats d’Espanya de cros.
A nivell estatal, hem de destacar el Campionat d’Espanya de Cros, que es realitzarà el proper 10 de març a Càceres, el Campionat d’Espanya de Cros per Clubs que se celebrarà el 24 de febrer amb seu encara per designar i Campionat d’Espanya Individual, Clubs i Relleus Mixtos Màster el 17 de març, també amb seu per designar.
A nivell internacional, la cita més important de la temporada és el Campionat del Món que se celebrarà el proper 30 de març a Aarhus, Dinamarca.

· Calendari