COMENÇA LA TEMPORADA CATALANA DE CROS

1693

Aquest cap de setmana s’inicia la temporada catalana de cros amb la celebració el proper dissabte 20 d’octubre del 21è Cros de Cerdanyola.
El calendari català de camp a través està ple de bones ofertes atlètiques amb una trentena de festivals atlètics distribuïts per tot el territori català.
La temporada té com a culminació, en l’àmbit català, el Campionat de Catalunya de Cros Individual i Clubs que se celebrarà el proper 9 de febrer a Mataró en la que serà la cent-una edició de l’autonòmic de cros. El Campionat de Catalunya de Cros Curt Individual i per Clubs aquesta temporada es disputarà a Calonge el 22 de desembre. El Campionat de Catalunya de Relleus Mixtes es realitzarà el 19 de gener a Caldes de Malavella i el Campionat de Catalunya Màster a Sabadell el proper 26 de gener.
Com sempre els campionats autonòmics serveixen també per a confeccionar els equips d’atletes atletes i els clubs que participaran als diferents campionats d’Espanya de cros.
A nivell estatal, hem de destacar el Campionat d’Espanya de Cros, que es realitzarà el proper 8 de març en seu per designar, el Campionat d’Espanya de Cros per Clubs que se celebrarà el l’1 de març i el Campionat d’Espanya Màster el 15 de març a Pamplona.
A nivell internacional, la cita més important de la temporada és el Campionat d’Europa que se celebrarà el proper 8 de desembre a Lisboa.

· Calendari

COMPARTIR
Article anteriorRUTA 12 i 13 D’OCTUBRE
Següent articleRUTA 20 D’OCTUBRE