COMENÇA LA TEMPORADA CATALANA DE CROS

1532

El proper diumenge 17 d’octubre s’inicia la temporada catalana de cros 2021-2022 amb la celebració del 19è Cros de Canovelles, així com també el Gran Premi Català de Cros, ja que aquesta serà la primera prova puntuable. La temporada de cros torna desprès de que la pandèmia va afectar sensiblement la temporada de 2020-2021.

El primer autonòmic es disputarà el proper 31 d’octubre a Calonge amb la celebració del Campionat de Catalunya de Cros per Clubs en el marc del Cros de Calonge i Sant Antoni. La temporada té com a culminació en l’àmbit català, el Campionat de Catalunya de Cros Individual que se celebrarà el proper 16 de gener.

Com sempre els campionats autonòmics serveixen també per a confeccionar els equips d’atletes atletes i clubs que participaran als diferents campionats d’Espanya de cros.

A nivell estatal, hem de destacar el Campionat d’Espanya de Cros, que es realitzarà el proper 5 de desembre a Oviedo. A nivell internacional, la cita més important de la temporada és el Campionat d’Europa de Cros que se celebrarà el proper 15 de desembre a Dublín-Fingal, Irlanda.

COMPARTIR
Article anteriorCOPA CATALANA DE CLUBS
Següent articleCOPA CATALANA DE CLUBS