COMENÇA LA TEMPORADA CATALANA DE CROS

2984

Aquest cap de setmana s’inicia la temporada catalana de cros 2016-2017 amb la celebració el dissabte 24 de la divuitena edició del Cros de Santa Susanna. El calendari català de camp a través està ple de bones ofertes atlètiques amb una trentena de festivals atlètics distribuïts per tot el territori català.
La temporada té com a culminació, en l’àmbit català, el Campionat de Catalunya de Cros Individual i per Clubs Promesa que se celebrarà el proper 5 de febrer a Caldes de Malavella. El Campionat de Catalunya de Cros Curt per Clubs aquesta temporada es disputarà a Riudellots de la Selva el el 22 de gener, i el Campionat de Catalunya Individual i Clubs de Veterans se celebrarà el proper 5 de febrer a Caldes de Malavella. També cal destacar la segona edició del Campionat de Catalunya Absolut de Relleus Mixtes 4X2000 metres que se celebrarà el 13 de novembre a Mataró.
Com sempre els campionats autonòmics serveixen també per a confeccionar els equips d’atletes atletes i els clubs que participaran als diferents campionats d’Espanya de cros.
A nivell estatal, hem de destacar el Campionat d’Espanya de Cros, que es realitzarà el proper 12 de març encara amb seu per designar, i el Campionat d’Espanya de Cros per Clubs que se celebrarà el 26 de febrer amb seu també per designar.
A nivell internacional, la cita més important de la temporada és el Campionat del Món de Cros que es realitzarà a Kampala, Uganda, el proper 26 de març. Prèviament, el proper 12 de novembre es disputarà el Campionat d’Europa de Cros a Chia, Itàlia.

· Calendari