COMENÇA LA TEMPORADA CATALANA DE PISTA COBERTA

1936

El proper cap de setmana, 11 i 12 de desembre, comença l’activitat atlètica a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell. Un cop realitzats els treballs d’homologació avui dijous 9 de desembre, a càrrec dels Homologadors d’Instal·lacions Atlètiques, la pista ja esta disponible i homologada per a iniciar la temporada catalana de pista coberta.

Una temporada plena de competicions com els controls de promoció, els controls absoluts i els diferents campionats autonòmics en totes les categories individuals i per equips. Aquesta serà l’onzena temporada que se celebraran les competicions hivernals a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell, desprès de que la temporada passada es van tenir que realitzar al Palau Sant Jordi per motius generats pel Covid19.

Dissabte 11 es realitzaran les primeres jornades de Control de categories i absolut, també el Control de Proves Combinades Sub16 i Sub18 i diumenge 12 la primera jornada del Trofeu Sabadell Promoció.

Aquest any destaca la celebració del Míting Internacional de Catalunya el 8 de febrer i el Campionat d’Espanya Sub16 que se celebrarà el 26 i 27 de març.

Com és habitual en el calendari català, es disputaran els diferents campionats autonòmics en totes les categories, tant de clubs com individuals. També es realitzaran les jornades de controls absoluts i les jornades de controls de promoció a les categories sub16, sub18 i sub20.

El primer autonòmic de l’any es disputarà el 9 de gener amb la celebració del Campionat Catalunya de Clubs Màster, el proper cap de setmana, 15 i 16 de gener, es disputarà el Campionat Catalunya Proves Combinades Absolut, Sub23 i Sub20. El Campionat de Catalunya de Clubs se celebrarà el 23 de gener i el Campionat de Catalunya Absolut es disputarà el 6 de febrer com a cita més important del calendari català.

A nivell estatal cal destacar la celebració del Campionat d’Espanya Absolut l’últim cap de setmana de febrer. A nivell internacional cal assenyalar que el Campionat del Món se celebrarà a Belgrad, Sèrbia, del 18 al 20 de març. El Campionat d’Europa Màster, que se celebrarà a Braga, Portugal, del 20 al 27 de març.

· Calendari