COMENÇA LA TEMPORADA DE MARXA

3492

Aquest cap de setmana s’inicia la temporada catalana de marxa atlètica 2017-2018 amb la celebració del 19è Gran Premi de Marxa Ciutat de Manresa – 11è Memorial Enric Villaplana el proper diumenge 19 al Passeig Pere III de Manresa.
El calendari català de marxa compte amb bones ofertes atlètiques amb una desena  de festivals atlètics distribuïts arreu del territori català.
La temporada té com a culminació, en l’àmbit català, el Campionat de Catalunya Absolut que se celebrarà a Coma-Ruga i Sant Salvador, en el marc del Gran Premi de Marxa del Vendrell el proper 4 de febrer. El Campionat de Catalunya de Clubs es disputarà el 18 de febrer en el marc del Trofeu de Marxa Rossend Cals – GP Fundació AAC a Can Dragó, Barcelona. 28. El Campionat de Catalunya de Promoció individual i per clubs es disputarà a Barcelona, Mar Bella, el 28 de gener en el marc del Gran Premi de Marxa KNLTS – Trofeu Pepe Berlandino.
Els autonòmics de les categories màster se celebraran el 21 de gener el Campionat de Catalunya Màster de 10 km en Ruta en el marc del Gran Premi de Marxa Ciutat de Viladecans, i el Campionat de Catalunya Màster de 10 km en Pista en el marc del Gran Premi de Marxa Montornès del Vallès el 13 de maig.
A nivell estatal, cal destacar el Campionat d’Espanya Absolut en Ruta en les dilatàncies de 50 km masculí i 20 femení que se celebrarà el 25 de febrer encara amb seu per designar, i el Campionat d’Espanya Absolut de 20 km masculí el 18 de març a Castelló.
A nivell internacional, la cita més important de la temporada Campionat del Món de Marxa per equips, que es disputarà a Taicang, Xina el 5 i 6 de maig, i el Campionat d’Europa Absolut que se celebrarà a Berlín del 7 al 12 d’agost.

· Calendari Marxa   · Web Manresa