COMUNICAT FEDERACIÓ CATALANA D’ATLETISME

2575

Reunió Curses 10K Barcelona

Benvolguts/des,

Tal com acordar a la darrera reunió de junta directiva, us informem que la FCA ha iniciat una sèrie de reunions per tractar la viabilitat d’un calendari de curses en ruta que es pugui adaptar a la situació sanitària actual.

Dijous 14 de maig, vam fer la primera reunió telemàtica per parlar del circuit de curses 10k de Barcelona, a la qual van participar: Gabi Arranz i Carles Vallés per part de l’Institut Barcelona Esports, Jaime Grau (Zona Vip Events), Jordi Roquer (SevenMilla) i José Luis Blanco (La Sansi), com organitzadors, Andreu Ballbé de l’empresa ChampionChip i Joan Villuendas, Josep Maria Antentas i Jordi Estruch per part de la FCA.

Dels diversos temes tractats podem destacar la necessitat d’elaborar un protocol organitzatiu i de participació, amb el vist i plau de l’Ajuntament i de la FCA, adaptat a les recomanacions sanitàries del moment.

Respecte al possible calendari de curses a Barcelona, es va considerar que la represa de l’activitat podria estar al voltant de la segona quinzena de setembre.

Una forta abraçada.

Joan Villuendas i Bornau
President Federació Catalana d’Atletisme