COMUNICAT JUNTA DIRECTIVA FEDERACIÓ CATALANA D’ATLETISME

1848

TEMPORADA DE PISTA COBERTA 2022

La temporada catalana de pista coberta 2022 se celebrarà a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell.

Les diferents institucions implicades han dut a terme un ampli i llarg treball de negociació i recerca de recursos per aconseguir reconstruir la instal·lació que es va desballestar durant el confinament de la pandèmia del Covid19 per a construir un hospital de campanya.

Degut als tràmits propis de l’administració que comporta la realització d’una obra pública amb les diferents etapes d’imperatiu legal que comporten, els terminis de finalització de la mateixa no donen per que estigui a punt per l’inici de la temporada el proper mes de desembre.

Amb aquesta situació, el president de la Federació Catalana d’Atletisme, Joan Villuendas, ha aconseguit un acord amb les altres institucions implicades per trobar una solució que permeti realitzar les competicions dins del calendari habitual amb les millors condicions possibles.

Aquesta solució ha estat la de mantenir la part central de la pista de Sabadell en les mateixes condicions que estaven, ja que no es va tocar i es troba en perfecte estat, i substituir l’anella de la corda per curses malmesa per la que es va fer servir la temporada passada al Palau Sant Jordi de Barcelona.

Els diferents estudis que s’han realitzat donen com a favorable aquesta solució i es garanteix una bona instal·lació atlètica per a la propera temporada de pista coberta amb el terminis de calendari habitual que juntament amb el de cros, marxa i aire lliure es van aprovar ahir en reunió de junta directiva.

Un cop finalitzada la temporada de pista coberta de 2022 s’iniciaran les obres de reconstrucció de la pista, amb la garantia i el temps suficient per finalitzar la restauració i poder realitzar la propera temporada de 2023 amb normalitat en aquesta modèlica instal·lació atlètica.

Una forta abraçada
Joan Villuendas i Bornau
President

CALENDARIS
· Pista Coberta   · Cros   · Marxa   · Aire Lliure