COMUNICAT JUNTA DIRECTIVA FEDERACIÓ CATALANA D’ATLETISME

2365

Benvolguts/des,

Tal com us vam comentar en l’anterior comunicat, la FCA ha mantingut reunions telemàtiques amb el Comitè Tècnic, Comissió de Clubs, Comitè Executiu i, finalment, amb la Junta Directiva per tal d’analitzar la possibilitat de realitzar un calendari de competicions en pista a l’aire lliure, sempre i quan s’arribi a la normalitat social i col·lectiva post-Covid19, seguint les instruccions de les autoritats sanitàries.

La voluntat de tots els estaments consultats i representats en la Junta Directiva ha estat donar el vist i plau al calendari de competicions que adjuntem (revisable, segons les circumstàncies), amb la intenció d’iniciar l’activitat competitiva el 19 de setembre, sempre que sigui possible.

· Calendari

Com veureu hem programat tots els Campionats de Catalunya en 6 setmanes, amb la possibilitat de realitzar controls les dues setmanes anteriors. Som conscients que la temporada queda molt comprimida, però hem cregut més convenient fer-ho així i no donar-la per perduda.

També s’ha valorat que abans d’arribar a la fase competitiva seria necessari un període de 6-8 setmanes de preparació dels atletes per a la competició.

Amb l’esperança de poder fer realitat aquest projecte, en benefici del nostre esport, rebeu una forta abraçada.

Joan Villuendas i Bornau
President