Concentració de salts al CAR de Sant Cugat

582

La Federació Catalana d’Atletisme va organitzar aquest dissabte passat, 3 de desembre un entrenament especialitzat en salts, amb protagonisme per a totes les disciplines: llargada, triple salt, perxa o alçada. La seu escollida van ser les instal·lacions del CAR de Sant Cugat.

Aquesta formació dirigida a atletes de categoria sub 16 i sub 18, es va dur a terme en una jornada de 7 hores on els i les participants, juntament amb els seus entrenadors i entrenadores, van tenir un entrenament tècnic, una xerrada amb els coordinadors i unes valoracions físiques finals. La jornada va anar a càrrec de Toni Corgos, responsable de salts de la FCA, i dels coordinadors de cada disciplina, Gustavo Adolfo Becker i Marc Sànchez per alçada, Àlex Cristià i Igor Bychkov per la perxa2, i Maria Duran i Cora Salas per la llargada i el triple salt.

Satisfacció general per la jornada que es va dividir en diferents parts: controls comuns per tenir coneixement de les diferents proves de salts, anàlisi de l’estat actual dins de les categories sub 16 i sub 18, i treball de la condició física dels i les atletes, i la disciplina tècnica.

Després es van dur a terme sessions tècniques dividides segons la prova. Xerrades amb els entrenadors i entrenadores per conèixer l’actual estat del sector, i com havia canviat amb l’inici de la nova legislatura, avaluació dels plans de futur i, finalment, col·loqui on entrenadors i atletes van interactuar per saber les necessitats actuals i compartir diferents punts de vista.

La jornada va acabar amb les valoracions físiques dels atletes.