Cornellà Atlètic i Aldahra Lleida afronten la final de 1a divisió

511

El Cornellà Atletic i l’Aldahra Lleida es juguen el seu futur a 1a divisió en tres finals on hauran de posar tot l’esforç per aconseguir els objectius. D’una banda, l’equip del Baix Llobregat lidera la classificació, sent l’únic equip que ha guanyat tots els punts en les jornades prèvies, i està davant de l’oportunitat històrica per poder pujar.

Davant tindran equips de molta entitat, com el JA Elche, el Tenerife Caja Canarias, Marathon, Alcorcón o Celta, tots ells amb ganes de posar les coses difícils. Amb tot, l’equip femení del Cornellà Atlètic té una plantilla de molta solvència per lluitar per l’ascens. A l’estadi Vallehermoso arriben amb Laura Girol als 400 mll, Carla Bisbal als 800 m, Ivet Rovira als 400 tanques, la jove Zuzanna Bednarek a l’alçada, Irene Clemente a la llargada o Irene Vega al martell. Totes elles estan en bones situacions per poder sumar el màxim de punts, entre d’altres atletes amb experiència.

Pel que fa a la final de permanència femenina, l’Aldahra Lleida parteix amb la millor puntuació de les classificades, per tant, a priori, tindrà una final més còmode que les seves rivals, encara que no poden badar en cap moment. 9es amb sis punts aconseguit, l’equip lleidatà viatja a Valladolid amb Mar Segura als 400 mll, Meritxell Hernàndez als 100 mll, Marwa El Khouya als 3.000 m, Maria Vallès al disc, Denbowe Prandi als 400 t, Elena Sanz al martell i Paula Juàrez als 5.000 marxa. L’equip lleidatà necessita fer una prova regular per sumar l’objectiu, tot i que les atletes voldran acabar el més amunt possible.

Finalment, l’equip masculí de l’Aldahra Lleida també es juga la salvació. Ho faran també dissabte a la tarda, en aquest cas a Durango, i amb una posició també bona per assegurar la seva presència l’any que ve a 1a Divisió. L’equip lleidatà viatja al País Basc amb atletes com Pau Aragonés als 110 tanques, Roger Martínez a l’alçada, Daniel Cogul al disc i el jove Hailu Estrampes, rècord de Catalunya sub 18, a la javelina.

· Encontres