Cornellà Atlètic i Aldahra Lleida inicien el curs a 1a Divisió

794

Dos clubs catalans debutaran aquest dissabte a la 1a Divisió del Campionat d’Espanya de clubs. L’Aldahra Lleida amb el seu masculí i femení i el Cornellà Atlètic amb el seu femení competiran per buscar les millors posicions possibles amb els objectius, d’entrada, d’assegurar-se les places a la categoria, i posteriorment, de buscar objectius més ambiciosos.

Els dos equips femenins de Cornellà i Lleida s’enfrontaran al mateix grup en la competició que es disputa a les pistes de la capital del Segrià. Els acompanyaran els dos equips bascos del Bidezábal Atletismo de Durango i el Barrutia AE de Vitòria-Gazteiz.

L’equip del Baix Llobregat arriba amb un grup de molt de talent. Destaquen, entre les convocades, Irene Clemente a la llargada i al triple salt, Neus Núñez als 100 mll, Laura Girol als 400 mll, Andrea Bernal als 3.000 m, Laia Saumell als 100 tanques, Emma Barragán a la perxa, Irene Vega al pes i al martell i Beatriz Cantero als 5.000 marxa.

Aldahra Lleida

D’altra banda, l’Aldahra Lleida competirà com a local amb experiència d’altres temporades. Destaquem, entre les inscrites, a Paula Juàrez als 5.000 marxa,  Meritxell Hernàndez als 100 mll, Clàudia Martínez als 200 mll, Mar Segura als 400 mll, Marwa El Khouya als 1.500 m, Judit Alemany als 100 tanques i Maria Vallès al disc.

A banda de la lliga femenina, l’Aldahra Lleida masculí participa a la 1a divisió a Gandia, amb l’objectiu també d’assegurar-se una bona posició per buscar la permanència, com a mínim. Entre els inscrits figuren atletes de la talla de Ramon Garcia als 200 mll, Pau Aragonès als 110 tanques, Roger Martínez a l’alçada, Theo Ruiz a la perxa, Daniel Cogul al pes i Pablo Oliver al disc i al martell.

Tots tres equips competiran dissabte en horari de tarda, a partir de les 17 h, igual que els clubs de Divisió d’Honor.

· Reglament   · Equips i encontres   · Atletes inscrits