Cornellà i Girona va acollir competicions atlètiques

592

La Federació Catalana d’Atletisme va organitzar la tercera jornada del Critèrium de llançaments d’hivern, amb la disputa de diverses proves destacades en el sector de llançaments. Protagonisme pel disc, martell i javelina, aquestes últimes en categoria masculina i femenina.

Al disc masculí, victòria de l’Àlex Martínez, del UCA, amb marca de 40.70 m. Juan Antonio Cifuentes, del Cornellà Atlètic, va ser el segon classificat amb 39.58 m. Al martell masculí, nova victòria de Daniel Ruiz, en aquest cas amb marca de 56.18 m. Tyrone Donaire, de L’Hospitalet Atletisme, feia el seu debut aquesta temporada amb una marca de 52.80 m. El tercer classificat va ser Daniel Noguera amb 50.88 m.

A la javelina masculina, primer lloc de Jhon Louis Garcia, de l’Agrupació Atlètica de Catalunya, amb una marca de 59.29 m, seguit de Guim Morcillo, del CA Igualada, amb marca de 56.83 m. A la categoria femenina, victòria de Jenifer Nevado al martell amb marca de 49.63 m, seguida de Irene Vega amb 48.62 m. A la javelina femenina, victòria d’Aina Ramos amb una marca de 44.92 m, seguida d’Èrika Sellart, que va acabar amb 44.15 m, nou rècord absolut del seu club, el CA Manresa.

· Resultats

D’altra banda, a Girona, es va disputar la Lliga Territorial de Promoció, amb la participació de més de 200 nens i nenes i organitzada pel Consell Espotiu Gironés. Hi van participar atletes del Baix Empordà, Gironès, Pla de l’Estany i La Selva.