Cornellà va acollir el Campionat català de proves combinades

742

La Federació Catalana d’Atletisme va organitzar durant tot el cap de setmana el Campionat de Catalunya de proves combinades a Cornellà de Llobregat, de les categories sub 12 a la sub 16. Es van repartir un total de 18 medalles, sis per categoria. En el cas de la sub 16, Miquelina Gorgals, del CA Vic, i Gerard Latorre, de l’Aldahra Lleida, van triomfar amb la medalla d’or.

L’atleta de l’Aldahra Lleida segueix amb la seva gran progressió. Després d’obtenir medalles a la pista coberta, a l’aire lliure també ha començat amb força, i va sumar l’or amb una puntuació de 4.637 punts a l’octatló, amb bones marques com a l’alçada, amb 1.75 m o als 100 t, amb 15.09. L’atleta de l’UA Terrassa, Marc Enrique, va obtenir la segona plaça amb una marca de 4.352 punts, mentre que el bronze va ser per Pau Moreno, del FACVAC amb 4.306 punts.

A l’Hexatló femení, Miquelina Gorgals va aconseguir l’or amb una marca total de 3.563 punts. Bona marca a la javelina, amb 31.82 m i al pes amb 9.93 m. El segon esglaó del podi el va ocupar Jana Queralt, de l’Aldahra Lleida, que ja va guanyar a PC una medalla al sub 16 a la prova dels 60 mt. El bronze va ser per Aina Ferré, del CA Cambrils, amb 3.359 punts.

Pel que fa a sub 14, Martina Peña, de l’UA Barberà, va obtenir l’or,  seguida de Natalia Calvache amb la plata i Noa Antón amb el bronze. A la categoria masculina, Mateo Garrido li va donar una nova medalla al FACVAC, guanyant l’or, seguit de David Ruiz i amb el tercer lloc de Martí Homs.

A la categoria sub 12, Paula Vargas va guanyar l’or, Paula Sintorres la plata amb l’ATE i Iris Gómez el bronze amb l’Agrupació Atlètica Catalunya. Pep Rosaura va ser el guanyador sub 12, amb Elías Berta amb la plata i Elías Prieto amb el bronze.