CROS 1 DE DESEMBRE

2183

El proper diumenge 1 de desembre, es disputaran tres festivals atlètics corresponents al calendari català de cros.
El 53è Cros Internacional de Catalunya Ciutat de Granollers, organitzat pel Club Atlètic Granollers, es disputarà en el tradicional circuit dels voltants de les instal·lacions esportives municipals. La matinal atlètica començarà a les 09,30 hores amb les curses de màsters. Aquest cros és l’únic que se celebra a Catalunya que forma part del Calendari RFEA de Cros. També és proba puntuable pel Gran Premi Català de Cros, essent la quarta prova de les sis programades.
El 19è Cros Vila de Salt, organitzat pel Club d’Atletisme Salt. El festival atlètic començarà a les 09,30 hores amb les curses de sub16 i sub18 masculí, al Circuit del Pla dels Socs. Aquest cros forma part del Circuit Gironí de Cros essent la sisena prova de les nou programades.
El 4t Cros ATE Ciutat de Tortosa, Gran Premi Eduardo Fornós, organitzat pel Club Atletisme Terres de l’Ebre, el Consell Esportiu del Baix Ebre, Tortosa Esport i l’Ajuntament de la vila. En aquesta edició, aquest cros també representa el Campionat de Catalunya Universitari. El festival atlètic començarà a les 10,00 h amb les curses de sub18 i sub16, al circuit de la Zona Universitària de Remolins amb un recorregut total de gespa natural.

· Web Granollers   · Web Salt   · Web Tortosa