CROS 12 DE DESEMBRE

761

El passat diumenge 12 de desembre es van celebrar quatre festivals atlètics corresponents al calendari català de cros.

El 51è Cros Ciutat de Mataró, organitzat pel club Grup Atletisme Lluïsos-Mataró, al circuit permanent del camí del Contrabandistes. La cursa absoluta va ser per Bruno Montefusno amb un temps de 28:13 i una distància de 8.175 metres. En dones, la victòria va ser per Queralt Piferrer (CA Nou Barris) amb 20:38 sobre 4.700 metres.

El 32è Cros de Vidreres, organitzat pel Club Atletisme Lloret-la Selva, l’Ajuntament de la ciutat i el Consell Esportiu de La Selva, al circuit pels voltants de la Zona Esportiva. La victòria va ser per Adrià Ribas (ACE Riudellots) amb 18:16 sobre 5.500 m i per Eva Arias (SG Pontevedra) amb 15:47 sobre  4.120 metres

El 21è Cros Ciutat de Gavà, organitzat pel CA Gavà i el Consell Esportiu del Baix Llobregat, al circuit del Bosc de la Sentiu, davant del nou Parc de Bombers. El Gran Premi masculí va ser per Kevin Fernández (Cornellà At) amb un temps de 22:22 sobre 6.210 m i el femení per Clàudia Gallego (CE Universitari) amb 17:47 sobre 4.710 metres.

El 6è Cros ATE Ciutat de Tortosa, Gran Premi Eduardo Fornós, organitzat pel Club Atletisme Terres de l’Ebre, el Consell Esportiu del Baix Ebre, Tortosa Esport i l’Ajuntament de la vila, al circuit de la Zona Universitària de Remolins amb un recorregut total de gespa natural. La cursa va ser per Cinta Sabaté i per Alejandro Benages. Aquest cros també va representar el Campionat de Catalunya Universitari i van aconseguir el títol Roger Comellas (U Vic) i Noemí García (U Lleida).

Resultats >   · Mataró   · Vidreres   · Gavà   · Tortosa