CROS 12 DE DESEMBRE

1185

El proper diumenge 12 de desembre se celebraran quatre festivals atlètics corresponents al calendari català de cros.

El 51è Cros Ciutat de Mataró, organitzat pel club Grup Atletisme Lluïsos-Mataró, al circuit permanent del camí del Contrabandistes. El festival atlètic començarà a les 09,30 h amb les curses de promoció fins arribar a les 11:25h i 11:55h que es realitzaran les curses absolutes femenina i masculina, respectivament.

El 32è Cros de Vidreres, organitzat pel Club Atletisme Lloret-la Selva, l’Ajuntament de la ciutat i el Consell Esportiu de La Selva, al circuit pels voltants de la Zona Esportiva. El festival atlètic començarà a partir de les 10,00 hores amb la cursa Open. Aquesta prova pertany al Circuit Gironí de Cros 2017, essent cinquena prova de les set programades.

El 21è Cros Ciutat de Gavà, organitzat pel CA Gavà i el Consell Esportiu del Baix Llobregat, al circuit del Bosc de la Sentiu, davant del nou Parc de Bombers. El festival atlètic començarà a les 09,00 hores amb les curses open i a les 11:30h i 11:55h es disputaran les curses absolutes masculina i femenina, respectivament.

El 6è Cros ATE Ciutat de Tortosa, Gran Premi Eduardo Fornós, organitzat pel Club Atletisme Terres de l’Ebre, el Consell Esportiu del Baix Ebre, Tortosa Esport i l’Ajuntament de la vila. En aquesta edició, aquest cros també representa el Campionat de Catalunya Universitari. El festival atlètic començarà a les 10,00 h amb les curses de sub18 i sub16, al circuit de la Zona Universitària de Remolins amb un recorregut total de gespa natural.

· Web Mataró   · Web Vidreres   · Web Gavà   · Web Tortosa