CROS 12 i 13 DE NOVEMBRE

2051

El passat cap de setmana, es van disputar tres proves corresponents al calendari català de cros.
Dissabte 12 es va celebrar el 37è Cros dels Arenys, organitzat per la Penya Apa Anem-hi, els ajuntaments d’Arenys de Mar i Arenys de Munt i Gesport, al circuit de Can Jalpí del municipi d’Arenys de Munt. Celia Celma (CA Montcada) i Oscar López (CA Montornès) van ser els atletes que van aconseguir la victòria a les curses absolutes.
Diumenge 13 es van disputar dos festivals atlètics, el 47è Cros Ciutat de Mataró, organitzat pel club Grup Atletisme Lluïsos-Mataró, al circuit permanent del camí del Contrabandistes. Las curses absolutes van ser per a la Míriam Ortiz (AAC) i per Yassine Ezzaydouny (Cornellà At). En aquesta edició també s’ha celebrat conjuntament el segon Campionat de Catalunya Absolut de Relleus Mixtes de Cros 4X2.000 m, on l’Agrupació Atlètica de Catalunya ha aconseguit el títol.
El 34è Cros de Sant Hilari de Sacalm, organitzat pel Club Atletisme Lloret – La Selva i el Consell Esportiu de La Selva al circuit dels Cortals. La victòria masculina va ser per Boubacar Sabaly (CA Lloret LS) i la femenina per a la Marina Guerrero (Avinent CA Manresa).

Resultats >   · Arenys     · Mataró     · Sant Hilari

· Fotos Mataró (JJ Vico)     · Fotos Arenys (atletisme.cat)