CROS 12 i 13 DE NOVEMBRE

2491

El proper cap de setmana, el calendari català de cros disposa de tres bones ofertes.
Dissabte 12 se celebrarà el 37è Cros dels Arenys, organitzat per la Penya Apa Anem-hi, els ajuntaments d’Arenys de Mar i Arenys de Munt i Gesport, al circuit de Can Jalpí del municipi d’Arenys de Munt. La matinal començarà a les 10 hores i aquest cros forma part de Circuit Maresmenc de Cros 2016.
Diumenge 13 són dos els festivals atlètics que es realitzaran, 47è Cros Ciutat de Mataró, organitzat pel club Grup Atletisme Lluïsos-Mataró, al circuit permanent del camí del Contrabandistes. En aquesta edició se celebrarà conjuntament el segon Campionat de Catalunya Absolut de Relleus Mixtes de Cros 4X2.000 metres. El festival atlètic començarà a les 09,30 h amb les curses de veterans, l’autonòmic de relleus es disputarà just al migdia i posteriorment es realitzaran les curses de cros de categoria sènior promesa. Aquest cros és prova puntuable pel Gran Premi Català de Cros de cadet, juvenil i júnior, d’on es tria la selecció que participarà al Cros Internacional Juan Muguerza d’Elgoibar.
El 34è Cros de Sant Hilari de Sacalm, organitzat pel Club Atletisme Lloret – La Selva i el Consell Esportiu de La Selva al circuit dels Cortals. El festival atlètic començarà a les 10,00 hores amb les curses de categoria cadet i juvenil, amb un nou circuit al costat de la zona esportiva. Aquest cros pertany al Circuit Gironí de Cros 2015, essent la tercera prova de les deu programades.

· Web Arenys     · Web Mataró     · Web Sant Hilari