CROS 16 i 17 DE DESEMBRE

1991

El passat cap de setmana,  es van disputar quatre curses corresponents al calendari català de cros.
Dissabte 16 es va celebrar el 19è Cros Ciutat de Cerdanyola, organitzat per la secció d’Atletisme i Triatló del Cerdanyola CH i l’Ajuntament de la ciutat. La victòria absoluta va ser per Abdeslam Louah (AAC) i per Mireia Pons (At. Cerdanyola).
Diumenge 17 es van disputar tres festivals atlètics, el 39è Cros Ciutat de Vic – Trofeu Pere Casacuberta, organitzat pel Club Atlètic Vic al tradicional circuit del voltant de les pistes d’atletisme Josep Mª Pallàs de la capital osonenca. Es va imposar Elias Rachidi (UCA) i en la categoria femenina Laia Andreu (CAG).
El 16è Cros de Banyoles, organitzat pel Club Natació Banyoles i l’Ajuntament de la ciutat, al circuit del Parc de la Draga de Banyoles. La cursa absoluta va ser per Jonathan Romeo (CA Lloret-LS) i per Marina Guerrero (Av Manresa).
El 10è Cros d’Alella, organitzat pe Club Esportiu Serra Marina Alella, Gesport i l’Ajuntament de la ciutat, al circuit de la zona del Bosquet d’Alella. La victòria va ser per Faissal el Meziani (Amisi) i per Blanca González (UGE Badalona).