CROS 16 i 17 DE DESEMBRE

2221

El proper cap de setmana, el calendari català de cros disposa de quatre bones ofertes.
Dissabte 16 se celebrarà el 19è Cros Ciutat de Cerdanyola, organitzat per la secció d’Atletisme i Triatló del Cerdanyola CH i l’Ajuntament de la ciutat. La matinal atlètica començarà a les 09,15 hores amb les curses de promoció amb el circuit integrat al Parc Tecnològic del Vallés.
Diumenge 17 es disputaran tres festivals atlètics, el 39è Cros Ciutat de Vic – Trofeu Pere Casacuberta, organitzat pel Club Atlètic Vic al tradicional circuit del voltant de les pistes d’atletisme Josep Mª Pallàs de la capital osonenca. El festival atlètic començarà a les 10 hores amb les curses populars i de veterans per arribar al migdia amb les curses sèniors que en aquesta edició es realitzen amb la modalitat de cros curt. Aquest cros és la última prova puntuable pel Gran Premi Català de Cros de sub16, sub18 i sub20, d’on es tria la selecció que participarà al Cros Internacional Juan Muguerza d’Elgoibar.
El 16è Cros de Banyoles, organitzat pel Club Natació Banyoles i l’Ajuntament de la ciutat, al circuit del Parc de la Draga de Banyoles. Les primeres curses se celebraran a les 10,15 h amb les categories de veterans. Aquest cros forma part del Circuit Gironí de Cros, essent la sisena prova de les deu programades. Cal destacar que la recaptació cursa Open es dedicarà a la Marató de TV3.
El 10è Cros d’Alella, organitzat pe Club Esportiu Serra Marina Alella, Gesport i l’Ajuntament de la ciutat, se celebrarà a partir de les 10,00 hores al circuit de la zona del Bosquet d’Alella. Aquest esdeveniment atlètic forma part del Circuit Maresmenc de Cros, essent la cinquena prova de les vuit programades.

· Web Cerdanyola   · Web Vic   · Web Banyoles   · Web Alella