CROS 17 i 18 DE DESEMBRE

2072

El passat cap de setmana, 17 i 18 de desembre, es van disputar quatre festivals atlètics corresponents al calendari català de cros.
Dissabte es va celebrar el 18è Cros de Cerdanyola, organitzat per la secció d’Atletisme i Triatló del Cerdanyola CH i l’Ajuntament de la ciutat, al circuit integrat al Parc Tecnològic – Parc dels Gorgs. El guanyador masculí va ser Ruben Lopez (Cerdanyola CH) i la femenina Laura Rodríguez (RUA).
Diumenge 18 van ser tres els festivals atlètics que es van realitzar. El 38è Cros Ciutat de Vic / Trofeu Pere Casacuberta, organitzat pel Club Atlètic Vic al tradicional circuit del voltant de les pistes d’atletisme “Josep Ma. Pallàs” de la capital osonenca. La victòria de les categories absolutes van ser per Abdessamad Oukhelfen (CA Igualada) i per Laia Andreu (CAG).
El 28è Cros de Vidreres – Campionat Gironí, organitzat pel Club Atletisme Lloret-la Selva, l’Ajuntament de la ciutat i el Consell Esportiu de La Selva, al circuit pels voltants de la Zona Esportiva. Es va imposar la Marina Guerrero (CA Manresa) en la categoria femenina i Jonathan Romeo (CA Lloret LS) en la masculina.
El 9è Cros d’Alella, organitzat pe Club Esportiu Serra Marina Alella i l’Ajuntament de la ciutat, al circuit de la zona del Bosquet d’Alella. Les curses open van ser per a la Florence Bertholet (Lleida UA) i per Carlos Galindo.

Resultats >   · Cerdanyola     · Vic     · Vidreres     · Alella