CROS 17 i 18 DE DESEMBRE

2369

El proper cap de setmana, 17 i 18 de desembre, el calendari català de cros disposa de quatre bones ofertes.
Dissabte se celebrarà el 18è Cros de Cerdanyola, organitzat per la secció d’Atletisme i Triatló del Cerdanyola CH i l’Ajuntament de la ciutat. La matinal atlètica començarà a les 09,15 hores amb les curses de promoció amb el circuit integrat al Parc Tecnològic – Parc dels Gorgs.
Diumenge 18 seran tres els festivals atlètics que es realitzaran. El 38è Cros Ciutat de Vic / Trofeu Pere Casacuberta, organitzat pel Club Atlètic Vic al tradicional circuit del voltant de les pistes d’atletisme “Josep Ma. Pallàs” de la capital osonenca. El festival atlètic començarà a les 10 hores amb les curses populars i de veterans per arribar al migdia amb les curses sèniors que en aquesta edició es realitzen amb la modalitat de cros curt. Aquest cros és puntuable pel Gran Premi Català de Cros de cadet, juvenil i júnior, d’on es tria la selecció que participarà al Cros Internacional Juan Muguerza d’Elgoibar.
El 28è Cros de Vidreres – Campionat Gironí, organitzat pel Club Atletisme Lloret-la Selva, l’Ajuntament de la ciutat i el Consell Esportiu de La Selva, al circuit pels voltants de la Zona Esportiva. El festival atlètic començarà a partir de les 10,00 hores. Vidreres acull la darrera prova del Circuit Gironí de Cros del 2016.
El 9è Cros d’Alella, organitzat pe Club Esportiu Serra Marina Alella i l’Ajuntament de la ciutat, se celebrarà a partir de les 10,00 hores al circuit de la zona del Bosquet d’Alella. Aquest esdeveniment atlètic forma part del Circuit Maresmenc de Cros, essent la cinquena prova de les deu programades.

· Web Cerdanyola     · Web Vic     · Web Vidreres     · Web Alella