CROS 19 DE DESEMBRE

1007

El passat diumenge 19 de desembre es van celebrar tres festivals atlètics corresponents al calendari català de cros.

El 41è Cros Ciutat de Vic – Trofeu Pere Casacuberta, organitzat pel Club Atlètic Vic al tradicional circuit del voltant de les pistes d’atletisme Josep Mª Pallàs de la capital osonenca. La victòria de la cursa absoluta va ser per Miquel Corbera (CA Montornès) amb un temps 29:34:00 sobre una distància de 9.050 metres. La cursa femenina va ser per Montse Mas (FCB) amb 36:31 i el mateix recorregut.

El 19è Cros de Banyoles, organitzat pel Club Natació Banyoles i l’Ajuntament de la ciutat, al circuit del Parc de la Draga de Banyoles. La victòria absoluta va ser per Mohamed El Ghazovany amb un temps de 27:19 i una distància de 9.555 metres i per Helena Moragas (CA St Just) amb 17:00 i un circuit de 5.197 metres.

El 13è Cros d’Alella, organitzat pe Club Esportiu Serra Marina Alella, Gesport i l’Ajuntament de la ciutat. Amb curses al circuit de la zona del Bosquet d’Alella, es va imposar a la categoria absoluta Chakir El Hamdouni amb 15:08 sobre 5 km i per Montse Estany (JA Sabadell) amb 17:43 sobre la mateixa distància.