CROS 19 DE DESEMBRE

1341

El proper diumenge 19 de desembre se celebraran tres festivals atlètics corresponents al calendari català de cros.

El 41è Cros Ciutat de Vic – Trofeu Pere Casacuberta, organitzat pel Club Atlètic Vic al tradicional circuit del voltant de les pistes d’atletisme Josep Mª Pallàs de la capital osonenca. El festival atlètic començarà a les 09:00 hores amb la cursa open i de veterans per arribar al migdia amb les curses sèniors que en aquesta edició es realitzen amb una distàcnia de 9.050 metres. Aquest cros és la penúltima prova puntuable pel Gran Premi Català de Cros de sub16, sub18 i sub20, d’on es tria la selecció que participarà al Cros Internacional Juan Muguerza d’Elgoibar.

El 19è Cros de Banyoles, organitzat pel Club Natació Banyoles i l’Ajuntament de la ciutat, al circuit del Parc de la Draga de Banyoles. Les primeres curses se celebraran a les 10:00 h amb les categories màster. Aquest cros forma part del Circuit Gironí de Cros, essent la sisena prova de les set programades.

El 13è Cros d’Alella, organitzat pe Club Esportiu Serra Marina Alella, Gesport i l’Ajuntament de la ciutat. La matinal començarà a partir de les 10,00 hores al circuit de la zona del Bosquet d’Alella amb les curses de promoció Sub16, fins arribar al migdia que se celebrarà la cursa absoluta sobre una distància de 5 km. Aquest esdeveniment atlètic forma part del Circuit Maresmenc de Cros, essent la cinquena prova de les nou programades.

Reglaments >   · Vic   · Banyoles   · Alella